• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzenden

Moment werkt samen met Redjepakketje, dit bedrijf is gespecialiseerd in avondleveringen. Omdat wij met verse producten werken met een beperkte houdbaarheid is het voor ons belangrijk dat die binnen 36 uur geleverd worden. Bij Redjepakketje word in de regel dezelfde dag geleverd.

I.v.m. de uitbraak van het Corona virus hebben ook zij het erg druk en kan het (sporadisch) voorkomen dat je bestelling vertraging oploopt.

Onze producten hebben een houdbaarheid van 5 dagen en er zal dus ook niks mee gebeuren. Maar houd er rekening mee dat je op tijd besteld. Je kunt ook aangeven bij het opmerkingenveld van de checkout of het het pakket op een latere datum wilt ontvangen. We bieden de service ''same day delivery'' aan maar voor het plannen van jouw moment adviseren we het in ieder geval een dag van te voren te bestellen. 

 

De producten worden tussen 17:00 en 22:00 geleverd. Meestal is dit wel voor 20:00. Je krijgt om 16:00 een tijdsindicatie wanneer de bezorger bij je zal zijn en 5 minuten voor aanvang stuurt de bezorger ook nog een sms. Zo weet je dus precies wanneer je jouw moment ontvangt. 

 

Gaat er in het uitzonderlijke geval iets mis met de bestelling kun je contact opnemen met de klantenservice van Redjepakketje: https://redjepakketje.nl/contact

 

Is er een ander probleem mag je altijd contact opnemen met de klantenservice van Moment.