• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over Moment / Ons verhaal

De beste ideeën worden uit nood geboren

 

Zo begint ook het verhaal van ‘Moment’. Als gevolg van de corona crisis is Patriek, patron cuisinier bij wijnrestaurant Mes Amis, genoodzaakt om de deuren van het familiebedrijf te sluiten. En hij is niet alleen. Ook de leveranciers krijgen het flink voor de kiezen en er is weinig aan te doen. Frustrerend. Zeker omdat we in deze tijd, meer dan ooit, de behoefte hebben aan gezelschap, aan gezelligheid en mooie momenten om te delen.

 

Grijp het moment!

 

Daarom is het juist nu belangrijk om het moment te grijpen. Met beide handen.  Of het nu een momentje voor jezelf is, met je gezin, met je vrienden of collega’s. Koester het en deel het. Maak ieder moment onvergetelijk!

 

De ideale box voor elk moment

 

Natuurlijk moet je daar wel de juiste zaken voor in huis hebben… en je hebt niet altijd alles bij de hand en ‘even naar de winkel gaan’ kan ook niet altijd. Dat hoeft gelukkig ook niet meer, want vanaf nu is er ‘Moment’! 

 

Op basis van jouw voorkeuren of gelegenheid kies je jouw ‘moment’-box met smakelijke, ambachtelijke en hoogwaardige producten van onze lokale leveranciers. Aan alles is gedacht om het meeste uit jouw moment te halen: van eten en drinken tot aan de versiering en entertainment. 

 

Jij bepaalt de gelegenheid, wij maken jouw moment. 

 

Vandaag besteld, vandaag in huis

 

Laat dus geen moment meer voorbij gaan. Met onze bezorgservice is het: vandaag besteld (voor 8:00), vandaag in huis (voor 22:00). Ideaal als je iemand wilt verrassen of nog last minute iets moet regelen.

 

Welk moment vier jij?

Bekijk de diverse 'momenten' (boxen) in de webshop voor meer specifieke informatie zoals prijs, inhoud en levering.